Condiții generale de utilizare

 

Aplicația mobilă VIA și toate componentele sale sunt proprietatea Asociației Little People România (ALPR).

Vârsta minimă pentru a utiliza aplicația este 18 ani.

Nu puteți posta fotografii nud, parțial nud sau sugestive sexual.

Sunteți responsabil pentru orice activitate postată sub numele dvs. de utilizator.

Sunteți responsabil pentru păstrarea secretă a parolei dvs.

Este interzis abuzul, hărțuirea, amenințarea, intimidarea sau impersonarea altor utilizatori.

Este interzisă utilizarea aplicației VIA în scopuri ilegale sau neautorizate. Utilizatorii internaționali sunt de acord să respecte legislația locală privind comportamentul online și conținutul acceptat.

Sunteți unicul responsabil pentru comportamentul dvs. și pentru orice date, text, informații, nume de utilizator, grafică, fotografii, profiluri, linkuri (denumite impreună „Conținut”) pe care le trimiteți, postați și afișați în aplicația VIA.

Este interzisă modificarea, adaptarea sau piratarea aplicației VIA, precum și crearea sau modificarea un alt website pentru a insinua în mod fals asocierea cu VIA.

Este interzisă accesarea interfeței de programare a aplicației (API) VIA. Este interzisă indexarea, extragerea și stocarea de date din VIA, incluzând dar fără a se limita la fotografii de profil ale utilizatorilor.

Este interzisă crearea sau trimiterea de mesaje sau comentarii nedorite către orice utilizator VIA („Spam”).

Este interzisă transmiterea a orice worm sau viruși sau orice coduri de natură distructivă.

Pe parcursul utilizării aplicației VIA este interzisă încălcarea legislației din jurisdicția dvs. (inclusiv, dar fără a se limita la legislația privind drepturile de autor).

Încălcarea oricărei dintre aceste prevederi va duce la ștergerea contului dvs. VIA și/sau tragerea la răspundere pe cale legală. În ciuda faptului că VIA interzice astfel de comportamente și conținut, luați la cunoștință și sunteți de acord cu faptul că VIA nu poate fi responsabil pentru conținutul trimis prin intermediul aplicației și ați putea fi expuși la astfel de materiale, și utilizați serviciul VIA pe propriul risc.

Condiții generale

Mesajele VIA nu sunt criptate P2P, prin urmare nu transmiteți date personale către alți utilizatori.

Ne rezervăm dreptul de a modifica sau de a înceta în orice moment serviciul VIA din orice motiv, fără o notificare prealabilă.

Ne rezervăm dreptul de a modifica oricând prezentele Condiții Generale de Utilizare. Putem să vă informăm sau nu despre modificarea Condițiilor, așa că e bine să verificați din când în când.

Ne rezervăm dreptul de a refuza serviciul oricui, din orice motiv, în orice moment.

Ne rezervăm dreptul de a confisca orice nume de utilizator care devine inactiv, încalcă drepturile de proprietate intelectuală sau poate induce în eroare alți utilizatori.

Putem, dar nu avem obligația de a elimina Conținutul și conturile care conțin Conținut pe care îl determinăm, la propria noastră discreție, să fie ilegale, ofensatoare, amenințătoare, calomnioase, defăimătoare, obscene sau în alt fel obiec- tive sau să încalce proprietatea intelectuală a vreunei părți sau acești Termeni de utilizare.

Ne rezervăm dreptul de a revendica numele de utilizator în numele unor persoane care dețin o dovadă legală sau o marcă înregistrată pe acele nume de utilizator.

Confidențialitate

În prezent oferim login cu Facebook și Google. Vom stoca numele și adresa dvs. de e-mail ca parte a contului dvs. Vom stoca și alte date furnizate de dvs. pentru a vă facilita experiența de a găsi noi prieteni interesați.

Este posibil să folosim Google Analytics pentru a analiza comportamentul dvs. de utilizare a aplicațiilor în mod anonim.

Protecția datelor cu caracter personal

Utilizatorul ia la cunoștință și își dă consimțământul asupra faptului că informațiile furnizate furnizorului de servicii al aplicației mobile VIA (inclusiv date personale, cum ar fi informații despre starea de sănătate) sunt datele care vor fi transferate către Asociația Little People România și stocate și procesate electronic.

Utilizatorul ia la cunoștință și își dă consimțământul asupra faptului că toate datele procesate și stocate în legătură cu aplicația mobilă VIA vor fi accesibile și altor parteneri ALPR în scopuri de hosting și prelucrare a datelor. Aceștia includ terțe părți externe din  țări din afara UE, care acționează în numele ALPR, în măsura în care aceste terțe părți se află în țări cu un nivel adecvat de protecție a datelor cu caracter personal sau oferă garanții adecvate și recunoscute din punct de vedere legal în ceea ce privește protecția datelor cu caracter personal în conformitate cu Regulamentul UE privind protecția datelor.

Toate activitățile de mai sus servesc exclusiv în scopul respectării legilor și reglementărilor aplicabile, precum și pentru funcționarea aplicației VIA. Datele vor fi șterse automat după 10 ani, cu condiția ca păstrarea pe o perioadă mai lungă să nu fie necesară din punct de vedere legal sau solicitată de o instanță.

Pe baza cerințelor legale, principalii destinatari ai datelor cu caracter personal sunt personalul autorizat al ALPR și publicul larg.

Utilizatorul are dreptul (i) să acceseze datele personale, (ii) să ceară rectificarea datelor personale dacă acestea sunt inexacte, (iii) să ceară ștergerea datelor sale cu caracter personal în cazurile prevăzute de legea aplicabilă, (iv) să solicite o copie a datelor sale personale într-un format structurat și utilizat în mod curent., (v) să se opună prelucrării datelor sale personale din motive legate de situația sa personală și/sau să solicite restricționarea prelucrării datelor în cazurile prevăzute de legea aplicabilă. Utilizatorul poate să exercite aceste drepturi prin trimiterea unui email la ALPR la următoarea adresă: contact@thelittlepeople.ro. Utilizatorul are dreptul de a depune o plângere la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal în România sau la orice altă autoritate competentă.

Drepturi de proprietate al conținutului în VIA

VIA nu revendică drepturi de proprietate în text, fișiere, imagini, fotografii, video, sunete, lucrări muzicale, lucrări de autor, aplicații sau orice alte materiale (numite colectiv „Conținut”) pe care le postați sau transmiteți pe sau prin intermediul serviciilor VIA. Prin publicarea sau transmiterea („postarea”) oricărui Conținut pe sau prin intermediul Serviciilor VIA, acordați VIA un drept neexclusiv și gratuit, la nivel mondial, de a utiliza, modifica, șterge, adăuga, să publice, să afișeze public, să reproducă și să traducă astfel de Conținut, incluzând, fără limitare, distribuirea unei părți sau a întregului VIA în orice format media prin intermediul oricărui canal media. Conținutul care nu este făcut public („privat”) nu va fi distribuit în afara serviciilor VIA.

Declarați și garantați următoarele:

(i) sunteți proprietarul Conținutul postat de dvs. pe sau prin intermediul Serviciilor VIA, sau aveți în alt mod dreptul de a acorda licența specificată în această secțiune,

(ii) postarea și utilizarea Conținutului dvs. pe sau prin intermediul Serviciilor VIA nu încalcă drepturile de confidențialitate, drepturile de publicitate, drepturile de autor,  drepturile de proprietate intelectuală sau orice alte drepturi ale oricărei persoane și

(iii) postarea Conținutului dvs. pe VIA nu duce la încălcarea contractului dintre dvs. și o terță parte. Sunteți de acord să plătiți toate redevențele, taxele, comisioanele și orice alte sume datorate oricărei persoane în urma Conținutului pe care îl postați pe sau prin intermediul serviciilor VIA.

Aplicația VIA este protejată de drepturile de autor, drepturile de marcă înregistrată, brevete, secretul comercial și alte prevederi din legislație.

Serviciile VIA conțin Conținut al utilizatorilor și alți licențiatori VIA. Cu excepția prevederilor din prezentul acord, nu puteți copia, modifica, traduce, publica, difuza, transmite, distribui, efectua, afișa sau vinde orice conținut care apare pe sau prin intermediul serviciilor VIA.

VIA îndeplinește funcții tehnice necesare pentru a oferi serviciile VIA, incluzând, dar fără a se limita la, transcodarea și/sau reformatarea Conținutului pentru a permite utilizarea acestuia în cadrul serviciilor VIA.

Deși serviciile VIA sunt disponibile în mod normal, vor exista situații în care serviciile VIA vor fi întrerupte pentru întreținere sau actualizări programate, pentru reparațiile de urgență sau din cauza avariilor legăturilor de telecomunicații și a echipamentelor care nu sunt sub controlul VIA. Deși VIA poate, în mod normal, să șteargă numai Conținut care încalcă prezentul acord, VIA își rezervă dreptul de a șterge orice Conținut din orice motiv, fără o notificare prealabilă. Conținutul șters poate fi stocat de VIA pentru a se conforma anumitor obligații legale și nu poate fi recuperat fără o hotărâre judecătorească valabilă. În consecință, VIA vă încurajează să vă mențineți propria copie de siguranță a Conținutului dvs. Cu alte cuvinte, VIA nu este un serviciu de backup. VIA nu este răspunzător pentru nicio modificare, suspendare sau întrerupere a serviciilor VIA sau pierderea oricărui Conținut.

Copyright: Asociatia Little People Romania

Sediu social: Cluj-Napoca, România, Calea Mănăștur nr. 42B

Nr. de înregistrare: 93/2002

Număr de prelucrare a datelor cu caracter personal: 35847

contact@thelittlepeople.ro