Politica de confidențialitate

Bine ați venit în aplicația VIA Împreună („Aplicația”), un serviciu oferit de Asociația Little People România, înregistrată în Registrul persoanelor juridice cu numărul 93/2002, cu sediul în Cluj-Napoca, Calea Mănăștur 42B, România, cod fiscal 14920760. Așa cum sunt utilizați în această politică de confidențialitate, termenii „noi”, „nouă” sau „ne” includ atât aplicația VIA Împreună, cât și Asociația Little People România. Aplicația VIA Împreună conectează utilizatorii pe baza gradelor de afinitate și compatibilitate în urma experienței medicale, în special cancer.

 • Luăm în serios datele dvs. private și obligația noatră de a vă proteja confidențialitatea. Politica noastră de confidențialitate explică modul în care colectăm, folosim, distribuim și protejăm informațiile referitoare la aplicație, orice software furnizat pentru sau în legătură cu aplicația sau cu alte servicii ale Asociației Little People România (colectiv „Serviciul”) și alegerile dumneavoastră despre colectarea și utilizarea datelor dumneavoastră.

 • Prin utilizarea Serviciului, înțelegeți și sunteți de acord că oferim o platformă pentru a vă permite să distribuiți conversații, discuții și alte materiale („Conținut de utilizator”) prin intermediul Serviciului și să distribuiți public acest conținut în măsura în care doriți să faceți acest lucru. Acest lucru înseamnă că alți utilizatori ai Serviciului pot căuta, vizualiza, utiliza sau distribui conținuturile pe care le împărtășiți sau le puneți la dispoziție în alt mod prin intermediul Serviciului, în conformitate cu termenii și condițiile acestei politici de confidențialitate și cu Termenii noștri de utilizare.

 • Politica noastră se aplică tuturor utilizatorilor care accesează Serviciul („Utilizatori”).

INFORMAȚIILE PE CARE LE COLECTĂM

Colectăm următoarele tipuri de informații.

Informațiile pe care ni le furnizați direct:
 • Orice informații pe care le furnizați la momentul înregistrării pentru un cont pentru aplicația VIA Împreună. Acestea includ numele dumneavoastră, adresa de e-mail, adresa, data nașterii, sexul, diagnosticul, starea: sub tratament / tratament finalizat, anul diagnosticului / anului finalizării tratamentului, interesele, descrierea și imaginea de profil. Rețineți că deși la momentul înregistrării sunt furnizate numeroase câmpuri, nu toate sunt necesare pentru a vă activa contul pentru aplicația VIA Împreună.

 • Informații despre profil pe care le furnizați pentru profilul dumneavoastră de utilizator. Aceste informații ne permit să vă ajutăm sau să ajutăm alte persoane să fie „găsite” în aplicația VIA Împreună și pot include numele dumneavoastră, adresa, adresa de e-mail, data nașterii, sexul, diagnosticul, starea: sub tratament / tratament finalizat, anul diagnosticului / anul finalizării tratamentului, interese, descriere și imaginea de profil sau orice alte informații pe care ați putea alege în mod voluntar să le afișați în profilul dumneavoastră sau să le distribuiți altor utilizatori.

 • Orice alt conținut pe care îl alegeți să îl asociați cu contul dvs. în cadrul Serviciului.

 • Comunicațiile dintre dumneavoastră și aplicația VIA Împreună. De exemplu, vă putem trimite e-mailuri referitoare la Serviciu (de exemplu, verificarea contului, modificări / actualizări ale caracteristicilor Serviciului, notificări tehnice și de securitate). Rețineți că este nu posibil să renunțați la e-mailurile referitoare la Serviciu.

Nu colectăm informații personale de identificare de la dumneavoastră decât dacă ni le furnizați în mod voluntar și cu bună știință. De asemenea, pot fi necesare informații personale pentru anumite activități opționale:

 • Dacă alegeți să personalizați aplicația sau Serviciul pentru a se adapta nevoilor dvs., păstrăm preferințele selectate, astfel încât să nu trebuiască să reintroduceți informațiile de fiecare dată când accesați aplicația sau Serviciul. Aceste preferințe pot include cereri de e-mail, informații despre tipuri specifice de cancer și preferințe de limbă. Puteți accesa profilul dvs. prin introducerea adresei de e-mail și a parolei de fiecare dată când utilizați aplicația sau Serviciul.

 • Dacă alegeți să participați la un chat sau discuții directe sau de grup pe care le punem la dispoziția utilizatorilor noștri în legătură cu Serviciul, rețineți că orice informații pe care le divulgați în aceste zone pot deveni informații publice. Este necesar să manifestați prudență atunci când decideți dacă să divulgați sau nu informațiile dumneavoastră cu caracter personal.

Informații analitice:
 • Putem utiliza instrumente de analiză de la terțe părți (Google Analytics) pentru a ne ajuta să măsuram tendințele de trafic și de utilizare a Serviciului. Aceste instrumente colectează informații și date despre utilizarea de către dumneavoastră a Serviciului. Colectăm și folosim aceste informații analitice cu ajutorul informațiilor analitice de la alți utilizatori. Putem alege să folosim aceste informații pentru a îmbunătăți Serviciul, să le punem la dispoziția altor persoane sau entități care pot beneficia de Serviciu sau altor persoane sau entități cu care putem alege să încheiem un acord de licență pentru utilizarea Serviciului sau a aplicației. Cu toate acestea, nu vom distribui niciodată informații medicale individualizate către terțe părți. Este posibil să distribuim informații anonimizate sau agregate așa cum sunt menționate aici pentru scopurile menționate aici. Prin utilizarea Serviciului, sunteți de acord că putem utiliza aceste informații în acest scop (scopuri).

Cookie-uri și tehnologii similare
 • Când vizitați Serviciul, este posibil să folosim cookie-uri și tehnologii similare, cum ar fi pixeli, semnalizatoare web și spațiu de stocare local, pentru a colecta informații despre modul în care utilizați aplicația VIA Împreună și pentru a vă oferi funcții ale Serviciului.

Informații despre fișierul de jurnal (log file):
 • Informațiile despre fișierul de jurnal sunt raportate automat de dispozitivul dumneavoastră mobil de fiecare dată când faceți o solicitare să accesați (adică să vizitați) aplicația. De asemenea, acestea pot fi furnizate atunci când conținutul Serviciului este descărcat pe dispozitiv.

 • Când utilizați Serviciul, aplicația poate să înregistreze automat anumite informații despre fișierul jurnal, inclusiv solicitarea de a descărca Serviciul, informațiile despre dispozitiv și alte astfel de informații. Informațiile permit raportarea și îmbunătățirea mai exactă a Serviciului.

Crearea unui cont folosind mijloace de comunicare socială.
 • Când vă conectați utilizând conturile dumneavoastră SNS („Serviciul de socializare în rețea” sau „SNS”), este posibil să colectăm datele cu caracter personal pe care le-ați furnizat SNS-ului respectiv. De exemplu, atunci când vă conectați cu datele dumneavoastră de Facebook, putem colecta, cu consimțământul dumneavoastră, date cu caracter personal din profilul dumneavoastră de pe Facebook, care sunt permise în conformitate cu Termenii și condițiile Facebook - cum ar fi numele, adresa de e-mail și imaginea de profil.

Identificatori de dispozitive:
 • Când utilizați un dispozitiv mobil cum ar fi tabletă sau telefon pentru a accesa Serviciul nostru, este posibil să accesăm, să colectăm, să monitorizăm, să stocăm pe dispozitivul dumneavoastră și / sau să stocăm de la distanță unul sau mai mulți „identificatori de dispozitive”. Identificatorii de dispozitive sunt fișiere de date mici sau structuri de date similare stocate pe dispozitivul dumneavoastră mobil sau asociate acestuia, care identifică în mod unic dispozitivul mobil. Un identificator al dispozitivului poate fi stocat în legătură cu hardware-ul dispozitivului, datele stocate în legătură cu sistemul de operare al dispozitivului sau alt software sau cu datele trimise către dispozitiv de către Serviciu.

 • Un identificator al dispozitivului ne poate furniza informații despre modul în care utilizați Serviciul și ne poate ajuta să furnizăm rapoarte sau conținut personalizat. Este posibil ca unele funcții ale Serviciului să nu funcționeze corect dacă utilizarea sau disponibilitatea identificatorilor de dispozitive este afectată sau dezactivată.

Metadate:
 • Metadatele sunt, de obicei, date tehnice care sunt asociate cu conținutul de utilizator. De exemplu, metadatele pot descrie cum, când și de cine a fost colectată o bucată de conținut de utilizator și cum este formatat conținutul. Serviciul poate colecta sau păstra aceste informații.

Baza legală pentru prelucrare

Colectăm și prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal pentru o varietate de scopuri prezentate în această politică de confidențialitate. În anumite cazuri, consimțământul separat nu este necesar, inclusiv:

 • Pentru executarea unui contract pentru a ne îndeplini obligațiile contractuale față de dumneavoastră, inclusiv, dar fără limitare la înregistrarea contului.

 • Pentru respectarea obligațiilor legale, pentru a ne conforma cu legile, reglementările, sentințele judecătorești sau alte obligații legale sau pentru a furniza asistență în cadrul unei investigații.

 • În interese legitime pentru a ne desfășura afacerea și a furniza Serviciile, în afară de îndeplinirea obligațiilor noastre contractuale față de dumneavoastră, pentru „interesele noastre legitime” în sensul legii aplicabile - cu excepția cazurilor în care sunt suprascrise de interesele sau de drepturile și libertățile fundamentale care impun protecția datelor cu caracter personal.

De exemplu, următoarele domenii includ prelucrarea acoperită de interese legitime, sub rezerva legii aplicabile:

- Comunicare. Pentru a comunica cu dvs. în legătură cu Serviciile, inclusiv pentru a vă oferi notificări importante cu privire la modificările aduse Termenilor și condițiilor noastre și, de asemenea, pentru a vă răspunde la solicitări, întrebări și reclamații. Putem trimite comunicări strict necesare, inclusiv e-mailuri, chiar dacă ați renunțat la primirea altor e-mailuri sau comunicări de la noi. Aceste tipuri de comunicări nu necesită consimțământ. De asemenea, prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal pentru interesele noastre legitime atunci când comunicați cu noi, inclusiv atunci când vă înscrieți pentru materiale promoționale și nu v-am cerut consimțământul în această privință.

- Pentru a vă răspunde la solicitări. Pentru a răspunde solicitărilor dumneavoastră de asistență tehnică, de servicii on-line, de informații despre produse sau de orice altă comunicare pe care o inițiați. Aceasta include accesarea contului dvs. pentru a răspunde solicitărilor de asistență tehnică.

- Mesaje promoționale. Prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal nesensibile pentru a vă oferi mesaje promoționale și de marketing personalizat, inclusiv: atunci când comunicați cu noi sau vă înscrieți pentru materiale promoționale; când participați la activități, oferte sau programe speciale; atunci când vă implicați în comunitățile noastre on-line sau de publicitate; pentru a vă oferi servicii, oferte sau publicitate relevante din punct de vedere geografic; atunci când agregăm și centralizăm date;

- Sondaje. Pentru a vă trimite sondaje în legătură cu Serviciile noastre, cu excepția cazurilor cu natură comercială. În aceste cazuri, vă poate fi trimisă o solicitare de sondaj dacă ne-ați dat acordul pentru a primi marketing de la noi.

- Asigurarea respectării legii și siguranței publice. Asistență în investigarea activităților ilegale sau ilicite suspectate, inclusiv urmărirea în punctele de vânzare și partajarea de informații cu alte entități pentru prevenirea fraudei, a pierderilor și a criminalității. Pentru a ne proteja și apăra drepturile și proprietatea, drepturile sau siguranța terților.

- Îmbunătățire și dezvoltare. Pentru a dezvolta, furniza, perfecționa și îmbunătăți Serviciile și experiența dvs., inclusiv pentru a vă permite să utilizați întreaga gamă a Serviciilor noastre (de exemplu, prelucrarea datelor cu caracter personal nesensibile legate de utilizarea dumneavoastră; atunci când colectăm, folosim sau apelăm la cookie-uri, date de identificare despre dispozitiv, date despre locație, date din mediu și alte tehnologii de urmărire; atunci când vă conectați cu noi prin intermediul rețelelor sociale; atunci când colectăm date de la terțe părți sau din surse disponibile publicului; atunci când agregăm și centralizăm datele și când partajăm datele cu caracter personal cu furnizorii de servicii și vânzătorii noștri). Pentru scopuri interne legate de anumite activități de cercetare, analiză, inovare, testare, monitorizare, comunicare cu clienții, gestionarea riscurilor și în scopuri administrative.

- Aplicarea termenilor și notificare. Pentru a ne pune în aplicare Termenii și Politica de confidențialitate sau contractele cu terțe părți.

- Fuziune sau achiziție. Pentru a susține o reorganizare prevăzută sau o reorganizare efectivă a activității noastre, în legătură cu finanțarea, vânzarea sau altă tranzacție care implică eliminarea tuturor sau a unei părți a activității sau a activelor noastre, inclusiv în scopul de a permite precauția necesară pentru a decide oportunitatea continuării tranzacției.

 • Consimțământul ca bază pentru prelucrare

În unele cazuri, vă vom cere consimțământul pentru a vă prelucra datele cu caracter personal. Vă puteți indica consimțământul în mai multe moduri, inclusiv, după cum este permis de lege, bifând o căsuță (sau o acțiune echivalentă) pentru a vă exprima consimțământul atunci când

(i) ne furnizați datele dumneavoastră cu caracter personal prin intermediul Serviciilor noastre sau al unui formular (inclusiv înscrierea în promoții); sau

(ii) înregistrarea sau crearea unui cont la noi. Datorită legislației diferitelor țări care guvernează consimțământul pentru colectarea și utilizarea datelor cu caracter personal, cerințele pentru consimțământ vor fi diferite în funcție de regiuni. Vă putem solicita consimțământul pentru un număr de activități, inclusiv:

 1. Comunicare.

  Vă putem solicita consimțământul pentru a vă contacta prin e-mail sau a vă transmite notificări în cadrul aplicației despre evenimente sau servicii despre care credem că ar putea fi de interes pentru dumneavoastră și în alte scopuri de marketing.

 2. Partajarea cu serviciile terțelor părți

  De asemenea, vă putem solicita consimțământul pentru a împărtăși datele cu caracter personal cu anumiți parteneri de afaceri terțe părți pentru a oferi anumite bunuri, servicii sau programe. Pentru a vă retrage consimțământul, accesați preferințele serviciului sau aplicației terței părți.

 3. Marketingul terților.

  Vă putem solicita acordul de a furniza date cu caracter personal pentru a permite terților să vă contacteze în legătură cu produsele, serviciile, promoțiile sau ofertele lor. În mod obișnuit, acest lucru are legătură cu o loterie sau un concurs (consimțământul dumneavoastră pentru marketingul terților nu este, în general, o condiție prealabilă pentru participare. Pentru a vă retrage consimțământul, accesați preferințele terței părți.

 4. Colectarea ID-urilor dispozitivelor mobile, a ID-urilor publicitare și a datelor de la senzori.

  Când utilizați aplicația noastră mobilă, vă putem solicita consimțământul de a colecta aceste informații (acest consimțământ poate fi capturat la nivelul sistemului de operare). Dacă alegeți să nu furnizați aceste informații, anumite funcții ale serviciilor pot fi indisponibile sau să nu funcționeze corect.

 5. Prelucrarea datelor sensibile cu caracter personal.

  Vă putem solicita consimțământul pentru a prelucra date sensibile cu caracter personal, cum ar fi datele referitoare la sănătate:

  - Diagnostic

  - Stare: sub tratament / tratament finalizat

  - Anul diagnosticului / anului finalizării tratamentului

 6. Colectarea și partajarea datelor despre locație.

  Vă putem solicita consimțământul pentru a colecta datele locației dumneavoastră exacte. Serviciile noastre pot solicita aceste date pentru a furniza Serviciile. Dacă alegeți să nu furnizați aceste informații, anumite funcții ale serviciilor pot fi indisponibile sau să nu funcționeze corect. Datele despre locație pot fi utilizate pentru afișarea locației dumneavoastră în timp real.

  În plus, vă putem solicita consimțământul de a vă distribui datele locației dumneavoastră exacte către terțe părți pentru a personaliza platforma și pentru a stabili scopuri de marketing și publicitate.

 7. Cercetare.

  Vă putem solicita consimțământul pentru utilizarea datelor dumneavoastră cu caracter personal în scopuri de cercetare. De asemenea, vă putem solicita consimțământul pentru a vă contacta pentru a stabili interesul dumneavoastră de a participa la anumite inițiative de cercetare și de a vă împărtăși rezultatele identificate. Pentru cercetarea pieței, putem adresa întrebări în numele partenerilor de afaceri și distribui răspunsul dumneavoastră cu partenerii de afaceri.

 8. Publicitate.

  Utilizăm cookie-uri, pixeli (inclusiv pixeli de e-mail), ID-uri de dispozitive mobile și de publicitate, date privind locația, date despre aplicații sau servicii.

 9. Prelucrarea automată.

  Putem utiliza o prelucrare automată pentru a ne furniza serviciile și pentru a face recomandări în contextul anumitor servicii. Această prelucrare este strict necesară pentru furnizarea anumitor Servicii (și, în unele cazuri, este serviciul însuși) și nu este acoperită de consimțământ. O altă prelucrare automată nu este importantă, fie datorită naturii datelor, fie deciziilor luate sau recomandate, deci consimțământul nu este necesar. Cu toate acestea, pentru prelucrarea automată care este importantă și care are legătură cu datele sensibile cu caracter personal, vă vom solicita mai întâi consimțământul înainte de a partaja sau de a utiliza astfel de date.

 10. Pentru a activa social sharing și a vă conecta cu noi pe social media.

  Unele dintre serviciile noastre constă în social sharing și comunicarea cu alții. Dacă vă înscrieți pentru aceste servicii, vă putem solicita consimțământul pentru a vă utiliza informațiile pentru a permite sharingul, așa cum este descris în acest serviciu.

  De asemenea, vă putem solicita consimțământul atunci când vă conectați cu noi prin social media.

 11. Promoţii.

  Vă putem solicita permisiunea de a utiliza datele dumneavoastră cu caracter personal pentru evenimente și alte promoții. Putem utiliza datele cu caracter personal pe care le colectăm în timpul promoțiilor pentru a administra promoția, a verifica identitatea și vârsta și a comunica cu dumneavoastră despre promoție.

  Vă puteți retrage consimțământul prin trimiterea unui e-mail la adresa contact@thelittlepeople.ro sau în orice altă formă care va fi specificată în momentul în care vă dați consimțământul.

CUM VĂ UTILIZĂM INFORMAȚIILE

În plus față de unele dintre utilizările specifice ale informațiilor pe care le descriem în această politică de confidențialitate, putem folosi informațiile pe care le primim:

 • pentru a vă ajuta să accesați eficient informațiile și contul de utilizator după ce vă conectați;

 • pentru a reține informațiile, astfel încât nu va trebui să le reintroduceți în timpul vizitei dumneavoastră sau următoarea dată când vizitați Serviciul;

 • pentru a furniza conținut și informații personalizate către dumneavoastră și către alte persoane;

 • pentru a furniza, îmbunătăți, testa și monitoriza eficiența Serviciului nostru;

 • pentru a dezvolta și testa noi produse și caracteristici;

 • pentru a monitoriza valori cum ar fi numărul total de vizitatori, traficul și modelele demografice, incluzând dar fără a se limita la motivul (motivele) anumitor utilizatori aleg să acceseze serviciul, informațiile pe care le caută să le obțină prin utilizarea Serviciului și natura oricărei stări sau preocupări de sănătate pentru care pot accesa Serviciul. Orice informație medicală care ar putea fi atribuită personal unui utilizator nu va fi distribuită către terțe părți, așa cum este menționat aici;

 • pentru diagnosticarea sau rezolvarea problemelor tehnologice;

 • pentru actualizarea automată a aplicației VIA Împreună pe dispozitivul dumneavoastră.

 • Comunicații și activități de newsletter, pentru a vă contacta cu mesaje, e-mailuri și buletine de știri. Acestea includ notificările push și mesajele din aplicație, conținutul informațional despre sănătate livrat prin e-mail, precum și materiale promoționale ocazionale care ar putea fi de interes pentru dumneavoastră.

DREPTURILE DUMNEAVOASTRĂ CU PRIVIRE LA PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL 

În anumite condiții legale, aveți următoarele drepturi în ceea ce privește prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal:

 • Dreptul de a solicita o copie a datelor dumneavoastră cu caracter personal pe care le deținem. La solicitarea dumneavoastră, aceste informații vă vor fi furnizate în format electronic;

 • Dreptul la rectificarea oricăror date cu caracter personal inexacte sau incomplete;

 • Dreptul de a vă opune sau de a limita utilizarea datelor dumneavoastră cu caracter personal;

 • Dreptul de a vă retrage consimțământul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal care se bazează pe consimțământ;

 • Dreptul la ștergerea datelor dumneavoastră cu caracter personal, atunci când vă retrageți consimțământul, prelucrarea nu mai este necesară sau o astfel de prelucrare este ilegală;

 • Dreptul la portabilitatea datelor care vă permite să primiți o copie a datelor prelucrate pe care le-am primit de la dumneavoastră sau să le partajați cu o altă entitate desemnată de dumneavoastră;

 • Dreptul de a vă retrage consimțământul pentru prelucrarea bazată pe consimțământ. Retragerea consimțământului nu afectează legalitatea prelucrării efectuate pe baza consimțământului înainte de retragerea acestuia. Dacă vă retrageți consimțământul, nu mai vom prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal și vom lua măsurile necesare pentru a șterge datele dumneavoastră cu caracter personal. Cu toate acestea, putem prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal dacă există un alt temei juridic pentru o astfel de prelucrare.

 • Dreptul de a depune o reclamație în cazul în care considerați că vă prelucram datele dumneavoastră cu caracter personal cu încălcarea reglementărilor aplicabile privind protecția datelor, la autoritatea de supraveghere din România:

  Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, cu sediul în Bd. Gheorghe Magheru nr. 28-30, București, România

Dacă doriți să exerciți drepturile detaliate mai sus, vă rugăm să ne contactați utilizând datele de contact din secțiunea 9 a acestui document.

DISTRIBUIREA INFORMAȚIILOR DUMNEAVOASTRĂ

Informațiile dvs. referitoare la sănătate sunt privilegiate și confidențiale și nu vor fi distribuite sau emise niciunei organizații sau entități comerciale din afara Asociației Little People România fără consimțământul dumneavoastră, cu excepția celor menționate în această politică.

Părțile cu care vă putem împărtăși informațiile:
 • Este posibil să împărtășim informații demografice sau alte informații anonimizate în totalitate altor persoane sau entități care, la discreția noastră, pot beneficia de utilizarea Serviciului sau care ar putea fi interesate să utilizeze sau să licențieze Serviciul. Nicio informație de identificare nu va fi distribuită unor astfel de persoane sau entități, ci doar informații agregate destinate să demonstreze ce tipuri de persoane utilizează Serviciul și în ce scopuri.

 • Este posibil să împărtășim informații de la instrumente cum ar fi cookie-urile, fișierele de jurnal, identificatorii de dispozitive și datele despre locație, cu organizații terțe care ne ajută să vă furnizăm Serviciul („Prestatori de servicii”). Prestatorii noștri de servicii vor avea acces la informațiile dumneavoastră în măsura în care este în mod rezonabil necesar pentru a furniza Serviciul în condiții rezonabile de confidențialitate.

 • Este posibil să eliminăm părți de date care vă pot identifica și să partajăm date anonime cu alte părți, după cum se menționează în această politică. De asemenea, este posibil să combinăm informațiile dumneavoastră cu alte informații într-un mod care nu mai este asociat cu dumneavoastră și să împărtășim acele informații agregate.

Părțile cu care puteți alege să împărtășiți conținutul dumneavoastră de utilizator:
 • Dacă alegeți, puteți utiliza diferite funcții din cadrul Serviciului sau aplicației pentru a găsi alte persoane cu conturi VIA Împreună prin diferite căutări și conexiuni. Dacă alegeți să faceți conexiuni, informațiile din profilul dumneavoastră de utilizator pot fi partajate cu acestea. Orice alt conținut al utilizatorului sau alte informații personale pe care puteți alege să le partajați cu acestea este la discreția dumneavoastră. 

   
Ce se întâmplă în cazul unei schimbări de control:
 • Dacă vindem sau transferăm în alt mod o parte sau întreaga aplicație VIA Împreună, Asociația Little People România, Serviciul sau oricare dintre celelalte active ale noastre către o altă organizație (de exemplu, în cadrul unei tranzacții cum ar fi o fuziune, achiziție, faliment, dizolvare sau lichidare), informațiile dumneavoastră precum numele și adresa de e-mail, conținutul de utilizatori și orice alte informații colectate prin intermediul Serviciului se pot regăsi printre elementele vândute sau transferate. Veți continua să dețineți conținutul dumneavoastră de utilizator. Cumpărătorul sau cesionarul va trebui să onoreze angajamentele pe care ni le-am asumat în cadrul acestei Politici de confidențialitate.

Răspunsul la solicitările legale și prevenirea prejudiciului:
 • Putem divulga informațiile dumneavoastră dacă este necesar în mod rezonabil: (i) pentru a ne conforma unui proces juridic, cum ar fi o hotărâre judecătorească, o citație sau un mandat de percheziție, o investigație guvernamentală / de aplicare a legii sau alte cerințe legale; (ii) pentru a contribui la prevenirea sau depistarea infracțiunilor (sub rezerva aplicării în fiecare caz a legislației aplicabile); sau (iii) pentru a proteja siguranța unei persoane.

STOCAREA INFORMAȚIILOR DUMNEAVOASTRĂ

Stocare și prelucrare:
 • Utilizăm garanții rezonabile din punct de vedere comercial pentru a păstra informațiile securizate prin intermediul Serviciului și luăm măsurile rezonabile (cum ar fi solicitarea unei parole unice) pentru a vă verifica identitatea înainte de a vă acorda accesul la contul dumneavoastră. Cu toate acestea, aplicația VIA Împreună nu poate asigura securitatea informațiilor pe care le transmiteți aplicației VIA Împreună sau garanta că informațiile despre Serviciu nu pot fi accesate, divulgate, modificate sau distruse. Sunteți singurul responsabil pentru păstrarea informațiilor în siguranță și protejarea informațiilor pe care doriți să le păstrați confidențiale.

 • Vă rugăm să vă îndepliniți sarcinile dumneavoastră pentru a ne ajuta. Sunteți responsabil pentru păstrarea secretului parolei și a informațiilor contului dumneavoastră unic și pentru controlul accesului la contul dumneavoastră la orice informație pe care ați putea să o partajați în cadrul Serviciului, în orice moment. Nu suntem responsabili pentru funcționalitatea, confidențialitatea sau măsurile de securitate ale vreunei alte organizații.

ALEGERILE DUMNEAVOASTRĂ CU PRIVIRE LA INFORMAȚIILE DUMNEAVOASTRĂ

Informațiile despre cont și setările de profil / confidențialitate:

 • Actualizați-vă contul în orice moment, conectându-vă și schimbând setările profilului.

 • Puteți alege să vă dezabonați de la Serviciu sau de la comunicările prin e-mail de la noi. După cum s-a menționat mai sus, nu este posibil să nu renunțați la comunicările legate de Serviciu (de exemplu, cerificarea contului, modificări / actualizări ale caracteristicilor Serviciului, notificări tehnice și de securitate). Dacă doriți să vă dezabonați, vă rugăm să ne contactați sau să luați orice alte măsuri care pot fi solicitate prin intermediul Serviciului sau al aplicației.

Cât timp păstrăm conținutul dumneavoastră de utilizator:
 • După terminarea sau dezactivarea contului dumneavoastră, Asociația Little People România sau furnizorii săi de servicii pot păstra informații (inclusiv informațiile profilului dumneavoastră) și conținutul de utilizator pentru un timp rezonabil din punct de vedere comercial, în scopuri de backup, arhivare și / sau audit. Dacă alegeți să ștergeți contul în cadrul Serviciului, anumite informații pot persista în cadrul Serviciului sau al aplicației, conform Termenilor de utilizare.

CONFIDENȚIALITATEA MINORILOR

Aplicația VIA Împreună nu colectează și nu solicită nicio informație de la nicio persoană sub vârsta de 18 ani și nu permite acestora să se înregistreze pentru Serviciu. Serviciul și conținutul acestuia nu sunt adresate minorilor cu vârsta sub 18 ani. Conform Termenilor de utilizare, astfel de persoane nu au voie să utilizeze serviciul. În cazul în care luăm la cunoștință că am adunat informații personale de la un minor sub 18 ani, vom șterge aceste informații și contul de utilizator asociat cu acesta cât mai repede posibil. Dacă credeți că este posibil să avem informații de la sau despre un minor sub 18 ani, vă rugăm să ne contactați.

ALTE SERVICII ȘI UTILIZATORI

Nu suntem răspunzători pentru nicio informație pe care o distribuiți, orice relații sau comunicări pe care le puteți urmări prin intermediul Serviciului sau pentru orice interacțiune sau relație de afaceri sau de sănătate pe care o puteți întreprinde în afara Serviciului cu persoane pe care le-ați întâlnit prin intermediul Serviciului. Cu toate că toți utilizatorii sunt responsabili de respectarea Termenilor de utilizare a Serviciului, nu putem garanta că toți utilizatorii vor face acest lucru. Nu suntem răspunzători pentru niciun fel de acte întreprinse de terțe părți, despre orice conținut pe care îl distribuiți prin intermediul Serviciului sau despre orice alte interacțiuni sau relații pe care le aveți prin intermediul Serviciului.

Înțelegeți și sunteți de acord că este posibil ca Politica noastră de confidențialitate și Termenii de utilizare să nu se aplice terțelor părți pe care le cunoașteți prin intermediul Serviciului sau al altor persoane pe care le puteți întâlni utilizând Serviciul. De asemenea, înțelegeți și sunteți de acord că nu suntem responsabili și nu controlăm niciun terț pe care îl puteți întâlni prin intermediul Serviciului sau cu care puteți împărtăși informații sau conținut de utilizator.

CUM SĂ NE CONTACTAȚI ÎN LEGĂTURĂ CU UN UTILIZATOR DECEDAT

În cazul decesului unui utilizator al aplicației VIA Împreună, vă rugăm să ne contactați. De obicei, vom efectua comunicarea prin e-mail; dacă solicităm alte informații, vă vom contacta la adresa de e-mail pe care ați furnizat-o în solicitarea dumneavoastră.

CUM NE PUTEȚI CONTACTA

Dacă aveți întrebări referitoare la această Politică de confidențialitate sau la Serviciu, vă rugăm să ne contactați. La cerere, vă vom furniza informațiile pe care le păstrăm despre dumneavoastră, astfel încât să puteți solicita corecții. Aceste informații vor fi trimise prin e-mail. Dacă doriți să ne contactați în legătură cu oricare dintre aceste aspecte, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la contact@thelittlepeople.ro sau în scris la adresa:

Asociația Little People România

Cluj-Napoca, România, Calea Mănăștur nr. 42B. 400372

Pentru a vă proteja confidențialitatea și securitatea, vom lua măsuri rezonabile pentru a vă verifica identitatea înainte de a furniza informații sau de a face corecții.

Dacă aveți îngrijorări cu privire la confidențialitatea informațiilor medicale, vă recomandăm să întrerupeți utilizarea Serviciului și să vă întrerupeți contul. Dacă credeți că drepturile dvs. de confidențialitate au fost încălcate, vă încurajăm să ne contactați pentru a discuta problema.

MODIFICĂRILE ADUSE POLITICII DE CONFIDENȚIALITATE

Putem modifica sau actualiza periodic această politică de confidențialitate, deci vă rugăm să o consultați periodic. Vă putem furniza alte forme de notificare a modificărilor sau actualizărilor, după caz. Continuarea utilizării aplicației VIA Împreună sau a Serviciului după orice modificare a acestei Politici de confidențialitate va constitui acceptarea unei astfel de modificări.